TWIN Workwear Franchise

Wat houdt het in?

Samen zelfstandig ondernemen: franchisen met TWIN!

Een eigen bedrijf starten, voor jezelf beginnen: misschien loop je al een tijdje rond met die gedachte. Sterker nog, je krijgt steeds meer zin om de stap te nemen en ‘eigen baas’ te worden. Tegelijk zie je nog wel hindernissen op de weg, want waar begin je en waar loop je straks allemaal tegenaan? En wil je er wel helemaal alleen voor staan, zonder collega’s om op terug te vallen?

Als jij deze vragen herkent, denk dan serieus na over franchising bij TWIN Workwear. Dat is 100% zelfstandig ondernemen en op eigen benen staan. Maar wél met een bewezen succesvol verkoopconcept én volledige support van de TWIN-organisatie. Op deze pagina vertellen we meer over ons unieke concept waarmee je snel aan de slag kunt. Klik hier voor een beschrijving van onze franchise formule.

Begint je ondernemersbloed sneller te stromen als je het TWIN concept ziet? Maak dan een afspraak met Margreet van Leeuwen via het contactformulier onderaan de pagina. Je mag natuurlijk ook bellen: (0318) 57 67 65.

Twin Workwear: altijd bij de klant in de buurt

Twin Workwear levert de bedrijfskleding van de hoogst mogelijke kwaliteit en met extreme service. We bedienen klanten bij ons in de showroom in Scherpenzeel en op locatie bij de klant zelf. 

Het bezoeken van klanten op locatie wordt gedaan door onze franchiseondernemers. Wanneer zij op bezoek gaan bij de klanten, brengen ze een complete showroom op wielen met zich mee.  Zo krijgt de klant diezelfde ervaring en keuzemogelijkheden maar dan bij hem zelf op locatie!

Om onze klanten te kunnen bedienen met extreme service, is Nederland opgedeeld in verschillende regio’s. Zo is er altijd een franchiseondernemer met bedrijfskleding bij de klant in de buurt. We zijn een groeiende formule met focus op de provincie Gelderland. Van daaruit groeien we door naar landelijke dekking over de 12 provincies.

Twin Workwear: draag je altijd bij je

Bij Twin Workwear zitten we de klanten op hun huid, letterlijk en positief. Hierdoor weten we wat er bij hun speelt en helpen wij hun bij de keuze voor de meest passende bedrijfskleding. Het spreekt dan ook voor zicht dat kwaliteit en extreme service uiterst belangrijk zijn. Zorgvuldig kiezen wij ons assortiment én onze franchise-ondernemers. Hierdoor hebben en houden wij tevreden klanten die ons helpen te groeien. Dit houden we graag zo, daarom verwachten we van franchiseondernemers dat ze meedenken en nét even dat stapje extra zetten voor de klant. Bedrijfskleding van Twin Workwear draag je immers altijd bij je.

Twin Workwear: pasklaar ondernemen

Goed contact met klanten, prettige samenwerking en leuke opdrachten. Als franchiseondernemer van Twin Workwear kun je bijdragen aan enthousiaste en tevreden klanten. Dit doe je door deel te nemen aan onze groeiende franchiseformule. 

Je hebt in de regio waar je woonachtig bent jouw eigen netwerk en bent als ondernemer volledig verantwoordelijk voor je eigen resultaten. Klantbeheer, advies, offertes opstellen, levering van bestellingen en extreme service doe je allemaal zelf. Uiteraard pluk je de vruchten van onze franchiseformule, de naamsbekendheid en een gezamenlijke manier van werken. Je stapt in bij een bewezen concept dat van de hoed tot de rand is uitgewerkt. Hierdoor beschik je als ondernemer direct over een sterk bedrijf. Met een uitgekiend productassortiment waar de kwaliteit vanaf straalt. Met voldoende ruimte voor ontwikkeling van jezelf én je onderneming.

Ondernemen doen we samen en als franchisegever helpen wij je graag. Immers, alleen ga je sneller maar samen kom je verder. Twin Workwear Franchise: pasklaar ondernemen!

Interesse om aan de slag te gaan als franchiseondernemer?

Neem contact op met Margreet om te kijken of we bij elkaar passen.

12 + 2 =